Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Metaxa 7* D.d 0,7l

Ár:
6.610 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
 A Metaxa különböző kiadásai borpárlatból, muskotályborból, illetve egyes változatoknál hozzáadott alkoholból is állnak, és különböző fűszerekkel, többek közt rózsaszirommal ízesítik őket.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.549 Ft
Egységár: 9.442,86 Ft/liter
Szerezhető hűségpontok: 331
INGYENES szállítás 20.000 Ft feletti rendelésnél!
Törés garancia
KáTé Törés Garancia

A termékeket gondosan csomagoljuk, biztos lehetsz benne, hogy épségben megkapod rendelésedet.
Pénzvisszafizetési Garancia
Pénzvisszafizetési Garancia

Ha meggondolnád magad, küldd vissza a terméket bontatlanul, és visszafizetjük az árát.

Biztonságos fizetés

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy biztonságban tudd az adataidat.

Leírás

A Metaxát a mai napig több évszázados recept alapján készítik és minden palack legalább 2000 óra napsütést rejt magában! Spyros Metaxa 1880-ban érkezett Attikába, azzal a feltett szándékkal, hogy a görög borkészítés hagyományait saját, eredeti ötleteivel „fűszerezve valami igazán különleges italt alkosson.

A megálmodójáról elnevezett, bársonyosan selymes ízű görög párlat nyolc év kísérletezés után, 1888-ban jelent meg először a piacon, és szinte azonnal világsikert aratott. A három, csak Attikán termő szőlőfajtából készült párlatot különleges tölgyfa hordókban 5-tól akár 30 évig is érlelik.

A bársonyosan lágy ital alapanyagául szolgáló három, magas cukortartalmú szőlőfajtából készült különleges bort lepárolják, majd kézzel készített, több méter magas tölgyfa hordókban minimum öt évig, de akár több évtizedig is érlelik – az évek számát a csillagok jelzik a palackon. Ezután az Égei-tenger vidékéről származó, csodás zamatú muskotályborokkal, természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik.

A keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szűrik át – ez adja az ital egyedülállóan selymes ízét –, és további hat hónapig érlelik. Palackozás előtt 48 órán keresztül -6°C-os hőmérsékleten hűtik a folyadékot, majd újra átszűrik. Ennyi idő eltelte után az ízek összeérnek és egy igazi mediterrán különlegesség születik, melyben még a nap ízét is érezni lehet!
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!