Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koch Pezsgő Chardonnay Brut 0,75l

Ár:
4.840 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Méthode traditionelle jelentése: "palackban érlelt"

A pezsgőkészítés minta példájának számító készítési módszer a legelterjedtebb a világon. Az alap technológiát Dom Pierre Perignon-nak, a champagne-i borvidékhez tartozó hautvilliers-i Szent Benedek apátság pince birtok vezetőjének köszönhetjük, mert elkezdett kísérletezni a selejt Chardonnay borok palackban történő másoderjesztésével. Sokat segített neki, hogy a palackokat akkor már parafa dugóval és viaszos drótkengyellel tudta lezárni. A pontos készítési eljárás a mai napig hétpecsétes titok, azonban ma már remek hasonló nedű készül a világ minden táján.

Gyártó: Koch Borászat
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.676 Ft
Egységár: 6.453,33 Ft/l
Szerezhető hűségpontok: 242
INGYENES szállítás 20.000 Ft feletti rendelésnél!
Törés garancia
KáTé Törés Garancia

A termékeket gondosan csomagoljuk, biztos lehetsz benne, hogy épségben megkapod rendelésedet.
Pénzvisszafizetési Garancia
Pénzvisszafizetési Garancia

Ha meggondolnád magad, küldd vissza a terméket bontatlanul, és visszafizetjük az árát.

Biztonságos fizetés

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy biztonságban tudd az adataidat.

Leírás

Mély arany színű hagyományos champagne-i eljárással készített száraz pezsgő, apró és kifinomult buborék szerkezettel.

Illatában azonnal felismerhető a Chardonnay szőlőfajta a citrusokon, sárga almán és a sárgadinnyén keresztül. 

Második benyomásra ránk köszönhetnek a tradicionális pezsgőkészítéshez kapcsolódó kenyeres és élesztős jegyek. 

A legnagyobb izgalmat a krémesség mellett a fűszereknek, amit a citromnak és a pemetefűnek köszönhetjük. 

A korty telt és végtelen hosszúságú; mogyorós, földimogyorós, kekszes és joghurtos aromákkal. 

Hagyományos pezsgő a kiemelkedő 2017-es évjáratból, amely a 21. század eddigi egyik legjobb éve minden készült borstílus minőségét figyelembe véve. 

6-8 °C-on,önálló aperitifként, marinált és sült lazachoz és süllőhöz egyaránt illik, ahogyan a marha tartár mellé is, savanyított zöldségekkel körítve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!